Share:

Sau copiază link-ul

Ingrediente:

Ajustează Porții:
2 Păstrăv
Sare
Piper măcinat
Pătrunjel Verde
Mărar Verde
Ulei de măsline
2 Lămâie

Salvează această rețetă

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Păstrăv la cuptor cu lămâie și pătrunjel

Păstrăv la cuptor cu lămâie și pătrunjel

Caracteristici:
    Țară:

      Păstrăv la cuptor cu lămâie, un preparat ideal pentru zilele de week-end

      • 35 min
      • Porții 2
      • Ușor

      Ingrediente:

      Instrucțiuni

      Share

      Păstrăv la cuptor cu lămâie, un preparat delicios care te cucerește cu mirosul său deosebit, dar și cu gustul care nu poate fi descris în cuvinte.

      În plus, pe lângă aroma sa, preparatul este și dietetic. Astfel că, îl poți prepara chiar și atunci când ești la dietă. Păstrăvul este un pește apreciat datorită gustului său foarte bun, dar și proprietăților nutritive. Acesta are un conținut ridicat de vitamina D, acid folic, vitamina B12 și acizi grași Omega3. O porție de sănătate care nu ar trebui să îți lipsească.

      De asemenea, nu este foarte greu să prepari acest pește, având în vedere că ai numeroase posibilități pentru a îl găti. Poți face păstrăv la cuptor cu legume și cartofi, păstrăv la cuptor cu sos de roșii, cu legume și ciuperci, ori, cel mai simplu, păstrăv prăjit.

      Descoperă și: Cei mai buni cartofi la cuptor cu usturoi și bacon

      Însă, o alegere bună este rețeta de păstrăv la cuptor cu lămâie. Un deliciu în fața căruia nu poți rezista. Rețeta de păstrăv la cuptor cu lămâie poate fi preparată chiar și de către un novice în bucătărie. În plus, este o rețetă ușoară și rapidă de pește la cuptor, gata în maximum 35 de minute. Așa că, nu trebuie să petreci toată ziua în bucătărie pentru a prepara o mâncare delicioasă.

      Iată mai jos care sunt pașii pentru a găti păstrăv la cuptor cu lămâie și pătrunjel!

      (Visited 3.570 times, 1 visits today)

      Pași

      1
      Done

      Prepararea păstrăvului cu lămâie și pătrunjel

      Încinge cuptorul la 176°C și pregătește o tavă cu hârtie de copt.

      Păstrăvii se curăță și se crestează pe burtă, apoi se asezonează cu sare și piper. Apoi se așează în tava de copt, iar interiorul lor se umple cu fâșii de lămâie și ierburi (pătrunjel și mărar).

      Păstrăvii se stropesc cu puțin ulei de măsline, iar deasupra lor se așează câteva bucățele subțiri de lămâie. Apoi, preparatul se introduce în cuptor și se lasă la copt timp de 15 minute.

      Peștii pot fi serviți atât calzi, cât și reci. În plus, aceștia sunt delicioși împreună cu orez sau cu legume crocante la exterior, însă moi la interior. Însă, o alegere inspirată sunt cartofii copți cu usturoi.

      Acest deliciu culinar este foarte ușor de preparat și, mai ales, este foarte delicios. Noi sperăm că ți-am stârnit interesul cu rețeta noastră de părtrăv la cuptor cu lămâie și pătrunjel. De asemenea, așteptăm sugestiile tale, dacă știi și alte rețete de păstrăv la cuptor.

      momsdish.com

      Chef Monica

      Review-uri

      Nu există recenzii pentru această rețetă, utilizați formularul de mai jos pentru a scrie o recenzie
      ardei umpluți de post cu orez și ciuperci
      Înapoi
      O rețetă delicioasă: Ardei umpluți de post, cu sos de roșii
      ardei umpluți de post cu orez și ciuperci
      Înapoi
      O rețetă delicioasă: Ardei umpluți de post, cu sos de roșii

      Adauga Comentariu